donderdag 28 september 2017

Zeeklassen : Dag 4

Vanmorgen namen we de tram naar het IWVA, de waterleidingsmaatschappij van de Westhoek. Meneer Geert was er ook vandaag. In het IWVA leerden we hoe ze grondwater bewerken tot drinkwater. We moesten goed luisteren, meedenken, proefjes uitvoeren, ... en daarna brachten we ook een bezoek aan het bedrijf zelf. Heel interessant ! We ontdekten ook het geheim van de magische kraan.
Na het middagmaal (erwtjes en worteltjes met aardappelen en vleesbrood) ging het dan richting kinderboerderij waar we samen brood bakten op ambachtelijke wijze. We kochten er ook een drankje, ijsje of snoepje. We keerden te voet terug naar het hotel langs de vaargeul.
Toen we terug in Nieuwpoort waren speelden we nog even op het strand. Na het avondeten (kip met rijst, currysaus en ananas) was het dan eindelijk tijd voor de beachparty !!! We maakten ons mooi en dansten erop los.
Eigenlijk zijn we hier ├ęcht graag en hebben we weinig zin om naar huis te komen. De tijd gaat hier veel te snel voorbij ... Tot morgen (als we terugkomen natuurlijk) !
Geen opmerkingen:

Een reactie posten